Van "asynchrone bemiddeling" tot "een drie vleugels" v. Niet-koppelingsbescherming, de Xiamen Jimei Court promootte "Ik doe praktische dingen voor de massa’s"

Van "asynchrone bemiddeling" tot "een drie vleugels" v. Niet-koppelingsbescherming, de Xiamen Jimei Court promootte "Ik doe praktische dingen voor de massa’s"

De Jimei Court onthulde gezamenlijk de "3-fase II-regel van wet in Xiamen Software Park".

Xiamen Jimei Court Forward Source, de onredelijke veroorzaakte geschillen zijn nuttiger, "rechters actief en we hebben gedokt door de uitleg van typische gevallen, testen, pati?nt die onze gemeenschappelijke wet beantwoordt bij het hanteren van de gemeenschappelijke wetten in de ramp, als u een soortgelijk geschillen tegenkomt, Onze mediator weet hoe hij ermee wordt gestandaardiseerd. "De bemiddelaar Xiao Zhao zei.

Ook streeft de Ji Mei Court ernaar om een ??"preventieve governance" van geschillen te bouwen. Sinds dit jaar hebben rechters 7 keer bezocht, actief aan het dokken van het Mediation Committee van het dorp,, gericht op de juridische kwesties in gemeenschappelijke geschillen, deuntjes, het verstrekken van feiten voor de dorpencomitécommissie en verdienstelijke processen begeleiding, het leveren van bemiddelingsprotocolsjablonen, verbetert de normatieve verordening effectief van bemiddelingsprotocollen en lost de preventie van instandhoudingsgevallen op. Tegelijkertijd heeft de Jimei Court diep gedraaid om geschillen te bevorderen, onder leiding van Jimei District Enterprise Committee, het verdiepen van de samenwerking met belangrijke functionele afdelingen, en het governance van het niet-koppelingsproeventie te verfijnen, en verder sociale geboortestadingen te spelen als een uitgenodigde meditatie . "De kei, vertrouwde, volwassen, volwassen", reguleren het geschil tussen het levensonderhoud van de mensen, het levensonderhoud van mensen en particuliere ondernemingen. Op 22 april hield de Jimei Court een persconferentie, "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" " "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" " "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "Typische gevallen" "" "" "" "" "" "" "" "" " in nauw contact, verdere belangenbehartiging van geschillen en niet-procederen, die de massa’s bieden om een ??sjabloon te bieden.

De inhoud van het Witboek is gedetailleerd, geclassificeerd en tips, demonstratierichtlijnen om de preventie van geschillen in de relevante gebieden te voorkomen en de vastberadenheid en oprechtheid te leveren van "praktische dingen voor de massa’s" aan de maatschappij.

Door geschillen "Preventive Governance" is het bestuur van de Yitui-jurisdictie voor de hand liggend en bestuurt het effectief de incrementele toename.

Sinds dit jaar zullen de first-stop multiculturele oplossing en procesconstructie van de Verenigde Staten de voorhoede van de grassroots-rechtbank van de provincie handhaven. De bemiddelingscase voorganger is goed voor het aantal gevallen, het succespercentage van bemiddeling en 307 stukken vóór de klacht, goedkeuring van% van het aantal succesvolle gevallen in dezelfde periode. Met het wissen van Minsheng-netwerk maakt de implementatie van het werk mogelijk om het personeel om het levensonderhoud van de mensen te implementeren, en het is de "laatste verdediging" van Social Equity Justice.

Voor iedereen hield de Ji Mei Court stevig de "implementatie" van deze verdedigingslinie, starend naar het levensonderhoud van het volk, groepsvelden, maatregelen en geserveerd "zes stabiele" "zes garanties". Volgens statistieken is de GROTE HOF aan 171 mensen gehouden, zoals arbeidsontwikkeling, aansprakelijkheid van verkeersongevallen, enz., En ge?mplementeerd 10.000 yuan.

Om de implementatie van de implementatie, soepele communicatie met de mensen, op 16 april te standaardiseren, hield de Jimei Court een conferentie, de acht initiatieven van de implementatie van het werk verwarmen, in beslag genomen, de opzegging van de implementatie, eigendom uit Verwijdering, betwist het case-beheer van de vijf belangrijke links, versterken de bescherming van de deelname, op de hoogte, toezicht en beschermen effectief de rechten en interesses van de massa’s. Er wordt gemeld dat deze acht uitvoeringsinitiatieven beginnen van de kosten, effici?ntie, informatie-informatie, en zullen een goed trouwe implementatieconcept zullen blijven bereiken, de aanvraag weigering verdiepen om strafrechtelijke aanwijzingen op te schorten en een daadwerkelijk implementatietoegangsmechanisme uit te voeren, flexibel en pruigent uitvoeringsmaatregelen, Strenge specificaties Implementatieproces van onroerend goedverwijdering, geschillenverwerking en case-management.

Vertrouwen op de intelligentie om de app te implementeren, "Jimei Court Executive Online" Wechat Public Number en andere Multi-Channel Public Information, reageren op de aantrekkingskracht van de massa’s in de tijd en lost het probleem van "urgent" in de implementatie van de mensen.

(刘清) (Editor: Wu Zhou, Zhong Xia Liuhua).

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。